Ejendomme hele vejen fra tanke til realitet

I GMB Ejendomme gennemfører vi byggeprojekter i alle afskygninger hele vejen fra den indledende idé til færdigt byggeri. Vi stræber i alle henseende efter at levere til konkurrencedygtige priser samtidig med, at vi holder LCA-værdierne lave.

Processen starter med udvikling og tegning af træelementer, som vi producerer i vores egne produktionshaller, og senere opfører i forbindelse med erhvervsprojekter og nyetablerede boligområder for bygherrer med minimal brug af beton og stål. Næste skridt står vores støbeafdeling for, når de går i jorden på byggegrunden. Her starter vi byggemodningen med beton-, jord- og kloakarbejde, hvorefter de egenproducerede træelementer monteres og vi slutter af med etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer.

Når alt arbejdet er afsluttet, afleverer vi nøglerne til et indbydende og indflytningsklart byggeri.

Vi værner om fremtiden, når vi bygger til nutiden

Hos GMB Ejendomme arbejder vi ud fra en strategi med fokus på både økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed, der understøttes af strategisk samarbejde og relevante certificeringer.

Projekt inspiration

Tusindfryd, Silkeborg

Gartnerbakken, Hedensted

Valdemars Have, Voel

Produktbeskrivelse

Fundament og terrændæk

I prisen er medregnet op til 40 cm muldafrømning. Herefter udføres fundament med F-sokkel og terrændæk med gulvvarme. Omfangsdræn laves som filtergrusløsninger ved døråbninger

Ledningsarbejde

Stikledninger for regn- og spildevand føres til skelbrønd. For vand og varme graves der til boligskel, for el graves der fra fundament til kabelskab i boligens redskabsskur, og der lægges ca. 30 meter tomrør til fiber i hver bolig. Tilslutningsbidrag er ikke inkluderet i prisen.

Belægning

Der er medregnet 1,2 m² udvendig belægning pr. m² bolig til f.eks. terrasser, veje og parkering. Terrasser udføres med 40x40 cm betonfliser, mens øvrige områder udføres med SF maskinlægningssten.

Beplantning

Der sås græs på grønne fællesarealer og haver, der færdigetableres med buske, mens der sås blomsterblandinger på Vild med vilje-arealer og skrænter. Til hver bolig plantes et ca. én meter højt almindeligt træ og 20 meter hæk.

Konstruktioner

Væg- og tagkonstruktioner består af præfabrikerede træelementer.

Facader

Boligens facader er beklædt med 4” udvendig træbeklædning.

Tag

Der kan vælges enten ensidig taghældning med op til 5 graders hældning eller sadeltag med op til 15 grader. I begge tilfælde er taget sammensat af præfabrikerede tagkassetter, der spænder fra facade til kipbjælke og beklædes med enten tagpap eller betontagsten.

Vinduer og døre

Boligen indeholder 3-lags vinduer og døre i træ og aluminium af typen Rationel Auraplus. Disse er malet sorte udvendigt, hvide indvendigt og med hvide vindueskarme.

Nedløb

Regnvand håndteres af synlige tagrender og nedløbsrør i zink.

Skur med hegn

Hver bolig er udstyret med et af vores præfabrikerede GMB Redskabsskure konstrueret i træ med indbygget målerskab. Indvendigt er der træbetonlofter og betongulv. I forlængelse af skuret er et skelhegn i træ på 2,5x1.6 meter.

Gulve

Laminatgulve i værelser og køkkenalrum er Swiss Krono Superior Advanced med egetræsstruktur og trinlydsreducerende underlag, mens der i entréen monteres mørkegrå laminat-klinker og mørkegrå 30x60 cm klinker fra Pamesa Cerámica i badeværelset. Der er gulvvarme i alle rum.

Loft

Lofter er af hvidmalede træbetonplader i 600x1200 mm. med facetkant og udføres som loft til kip. På badeværelset er glatte hvidmalede lofter.

Vægge

Indvendige vægge etableres i fibergips, der fuldspartles med hjørneskinner, males to gange med hvid maling RAL 9010 og afsluttes mod gulv med hvidmalede fodpaneler i 14x65 mm.

Døre

De indvendige døre er hvide let beslåede celledøre fra Swedoor med nøgle og uden dørtrin, der afsluttes med hvidmalede gerigter i 17x60 mm.

Køkken

Køkkenet består af hvide HTH Mono-moduler med greb i børstet stål og mørkegrå laminatbordplade med nedfældet vask i rustfrit stål og vandhane i krom fra hansgrohe. Der monteres indbyggede spots under overskabe.

Badeværelse

Badeværelset er indrettet med inventar fra HTH, håndvask fra MARBRE, væghængt toilet fra Laufen og brusearmatur fra hansgrohe. Gulve og vægge i brusekabinen afsluttes med 30x60 cm betongrå klinker.

Opbevaring

Til opbevaring er der hvide HTH Mono garderobeskabe med greb i børstet stål i værelser og bryggers. I prisen medfølger to skabe til det primære soveværelse og endnu et skab til hvert af de eventuelt yderligere værelser.

Hårde hvidevarer

Hver bolig indeholder vaskemaskine, tørretumbler, kølefryseskab, indbygningsovn, integreret opvaskemaskine og kogezone fra Blomberg samt emhætte med aftræk fra Silverline.

Badekabiner direkte fra egen produktion

Vores produktionsvirksomhed har flere års erfaring med fremstilling af færdige badeværelseskabiner, der sammensættes på forhånd i vores produktionshal og leveres med færdig finish på byggepladsen.

Den komplette og vådrumssikrede kabine hejses blot ind i ejendommen og kan straks tages i brug. Alt udstyr og tilbehør er indbygget og monteret – helt ned til toiletpapirholder og håndklædeknager.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Du kan også altid skrive til os – vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

Martin Løvstrup Knudsen, Salgschef

Lad os tage en snak

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os ved at ringe eller send en mail, så hører du fra os hurtigst muligt.

Martin Løvstrup Knudsen, Salgchef

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

torsdag d. 22. feb. kl. 14-16
torsdag d. 29. feb. kl. 14-16
torsdag d. 7. mar. kl. 14-16
torsdag d. 14. mar. kl. 14-16
torsdag d. 21. mar. kl. 14-16
torsdag d. 28. mar. kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 21. feb. kl. 14-16
onsdag d. 28. feb. kl. 14-16
onsdag d. 6. mar. kl. 14-16
onsdag d. 13. mar. kl. 14-16
onsdag d. 20. mar. kl. 14-16
onsdag d. 27. mar. kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Se vores inspirationskatalog

Få vores store inspirationskatalog, og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.