Indflytning

Her finder du praktisk information til når du skal flytte ind i et af vores lejemål.

Er du ny lejer hos GMB Ejendomme?

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i forhold til indflytningen.

Den store flyttedag

Vi ved det kan være en stor omvæltning at skulle flytte ind i et nyt hjem, og derfor gør vi en dyd ud af at sørge for at gøre processen så gnidningsfri som muligt for vores nye lejere. Vi står derfor altid til rådighed hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med din indflytning.

Længere nede på siden kan du finde svar på praktiske spørgsmål omkring indflytning, men du kan selvfølgelig til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til indflytningen eller andet vedrørende dit lejemål hos os. Det kan du gøre på tlf. 25 850 850 eller via mail på mail@gmbejendomme.dk.

Ofte stillede spørgsmål som ny lejer

Der kan stå op til to lejere på en lejekontrakt med GMB Ejendomme.

Når du har indgået aftale om at blive lejer hos os, vil du typisk få lejekontrakten fremsendt inden for 24 timer via E-signatur, hvor du skal underskrive med dit NemID eller Mit-ID inden for tre dage.

Datoen for indbetaling af depositum fremgår af din lejekontrakt eller det tilhørende følgebrev.

borger.dk kan du se om du er berettiget til at modtage boligstøtte.

Du vil modtage et girokort med posten inden den 1. i hver måned. Vi opfordrer dig til, at du tilmelder huslejebetalingen til betalingsservice – oplysningerne hertil fremgår af girokortet.

Du får først overdraget nøglen til dit lejemål, når lejekontrakten er underskrevet og depositummet er indbetalt. Du vil modtage indkaldelse til nøgleoverdragelsen senest 14 dage før din indflytningsdato.

For at registrere fejl og mangler skal du først kontakte os for at få udleveret et skema, som du kan bruge til registreringen med beskrivelse samt foto af de angivne fejl og mangler.

TV og internet indgår ikke i lejen. Du skal selv bestille og betale TV og internet ved de udbydere, du ønsker at benytte.

Du skal selv sørge for at få navn på postkassen.

Ja, det er tilladt at have op til to husdyr i vores lejemål, dog ikke kamp- og muskelhunde samt krybdyr.
For at have husdyr i et af vores lejemål, skal der ansøges om det med angivelse af type, race, alder og et foto af husdyret.

Indflytning
Vejledninger
Find vejledninger til hårde hvidevarer og andet i din lejebolig.
Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Find svar på de mest gængse spørgsmål som lejer.