GMB Ejendomme og Lars Larsen Group indgår samarbejde om erhvervsudvikling i Silkeborg

En ny strategisk alliance mellem to af Silkeborgs mest markante erhvervsudviklere, der indebærer opførelse af erhvervsprojekter med fokus på bæredygtighed, skal styrke byens position og tiltrække nye arbejdspladser til de mange tilflyttere.

Silkeborg er en by i vækst, og den positive udvikling vil det nye samarbejde mellem GMB Ejendomme og Lars Larsen Group investere i. Virksomhederne er gået sammen om at danne selskabet LLG-GMB Holding ApS, der indledningsvist vil opføre tre nyskabende erhvervsbyggerier i Silkeborg, udført i træ og med minimal brug af betonelementer for at begrænse belastningen på klimaet.

– Vi er stolte over at indgå det her store samarbejde med Lars Larsen Group, og vi glæder os til at opføre fremtidens erhvervsbyggeri i vores egen hjemby. Silkeborg vækster og vi ser potentiale for mere udvikling. Den fremtidsudsigt vil vi forfølge med innovative byggeprojekter, der kan danne grobund for den fortsatte vækst hos byens erhvervsliv, forklarer Line Krogh Pedersen, medejer af GMB Ejendomme.

Hos Lars Larsen Group ser Investment & Property Director Poul Erik Larsen spændende muligheder med det fælles foretagende:

– Gennem vores strategiske samarbejde bakker vi op om vækstpotentialet i Silkeborg. Med vores fælles projekter ønsker vi at skubbe på den udvikling, der skal sikre de optimale betingelser og gøre Silkeborg endnu mere attraktiv for virksomheder.

Erhverv med fokus på bæredygtighed
De tre projekter bygges på henholdsvis Lillehøjvej, Funder Dalgårdsvej og Kejlstrup Tværvej – alle er beliggende tæt på Silkeborgmotorvejen og er derfor ideelle for virksomheder, som vil tiltrække kvalificeret arbejdskraft i og uden for Silkeborg. Byggerierne opføres med fokus på bæredygtighed og nytænkning med et mål om at skabe moderne, attraktive arbejdsmiljøer.

På Kejlstrup Tværvej er der planlagt et ca. 30.000 m² stort kontorfællesskab, mens byggeriet under navnet Vext på Funder Dalgårdsvej består af kontor på godt 10.000 m². Planerne på Lillehøjvej omfatter 35.000 m² erhverv og muligvis et sundhedshus.

Det første af de tre byggerier forventes påbegyndt i første halvår af 2024.

Selskabet bag
Det nyetablerede selskab LLG-GMB Holding ApS ejes af GMB Ejendomme, Lars Larsen Group og Brdr. Lund Invest. Medejer af sidstnævnte, Thomas Lund, bliver ny direktør for selskabet.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

onsdag 13/12 kl. 14-16
onsdag 20/12 kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

mandag 11/12 kl. 14-16
mandag 18/12 kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.