Vi gør klar til nyt byggeri i Hedensted

Til foråret forvandles en 22.000 m² stor grund i Hedensted til et boligkvarter med 71 rækkehuse i størrelser fra 67 til 125 m².

Det store projekt, der er undervejs på en 21.700 m² stor grund på Hovedvejen i Hedensted, bliver et af GMB Ejendommes første projekter, hvor koncernen står for projektet helt fra produktion af byggeelementer til udlejning, når boligerne står færdige. Elementerne bliver produceret hos GMB Produktion, byggeriet bliver opført af GMB Entreprenør og udlejningen foretages af GMB Ejendomme.

Hos GMB har vi en ambition om at lave bæredygtigt byggeri, hvilket ofte gør byggerier dyrere at opføre. Men ved at trække produktionen af elementer ind på vores fabrik, kan vi holde prisen nede samtidig med, at vi sigter efter at halvere CO²-udledningen i forhold til de krav, der er forbundet med boligbyggeri.

De 71 rækkehuse i Hedensted fås i størrelser fra 67 til 125 m² og huslejen starter ved kr. 7.500. De første boliger ventes at stå klar til foråret, men du kan allerede nu skrive dig på interesselisten ved at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller på mail@gmbejendomme.dk.

Du kan læse mere om projektet i en artikel, der blev bragt i Horsens Folkeblad i starten af december. Du finder artiklen her.

OBS: Visualiseringen foroven er vejledende.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

onsdag 13/12 kl. 14-16
onsdag 20/12 kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

mandag 11/12 kl. 14-16
mandag 18/12 kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.