Kig forbi til åbent hus i Hedensted den 11. juni

Vær blandt de første til at se vores nybyggede rækkehuse i Hedensted, når vi inviterer til åbent hus søndag den 11. juni fra kl. 11-13. Vi står klar med en hotdog og en vand til alle dagens gæster – vi glæder os til at byde jer indenfor!

I Hedensted står 71 lækre lejeboliger klar til at tage imod nye beboere. Her har vi forvandlet en 21.700 m² stor grund til et indbydende boligkvarter med et bredt udvalg af funktionelle boligtyper.

Søndag den 11. juni fra kl. 11-13 får du første mulighed for at få et kig indenfor, når vi holder åbent hus. Her vil en pølsevogn stå klar til at stille den værste sult hos de besøgende, og vi står selvfølgelig klar med kolde drikkevarer i sommervarmen.

Du kan læse meget mere om boligerne her.

Find vej til Gartnerbakken via Krak her.

Adresserne er så nye, at Google endnu ikke har opdaget, at de er findes.
Hvis du benytter Google Maps, kan du med fordel køre mod Mørtelvej 5, 8722 Hedensted, som er et lille stenkast fra Gartnerbakken. Finde vej via Google maps her.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

 

Tusindfryd, Silkeborg

Mandag 18/9 kl. 14-17
Mandag 25/9 kl. 14-17

 

Gartnerbakken, Hedensted

Onsdag 20/9 kl. 14-17
Onsdag 27/9 kl. 14-17

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.