Søg et sponsorat

Vi støtter stort og småt - hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos GMB Ejendomme synes vi, at det er enormt vigtigt at have et velfunderet lokalsamfund, hvor vi alle er med til at bakke op om lokale initiativer, der kan være med til at skabe glæde og værdi. Derfor støtter vi så vidt muligt både små og store tiltag hos lokale foreninger, sportshold, institutioner og ildsjæle. 

To gange årligt udlodder vi en sponsoratpulje på kr. 100.000, som du kan ansøge om at få del i ved at udfylde formularen nedenfor. Ud fra ansøgningerne vælger vi de tiltag, som vi ønsker at sponsorere. Vi udvælger ansøgninger modtaget inden den 1. marts til den pulje, der fordeles den 1. april, og ansøgninger frem til den 1. september uddeles den 1. oktober. 

Du finder formularen til at ansøge længere nede på siden. Her skal du som minimum udfylde alle de obligatoriske felter, der er markeret med en stjerne. Du får desuden mulighed for at uploade et dokument (gerne en pdf-fil), der beskriver det initiativ, du søger om støtte til.

Held og lykke med din ansøgning.

Udfyld formularen og send din ansøgning

Udfyld venligst felterne herunder. Du hører fra os, såfremt vi vurderer, at der er et match. Bemærk at der er flere obligatoriske felter, der skal udfyldes.

Kontaktoplysninger
Sponsorat
Du kan også vedhæfte et dokument (gerne i PDF-formattet)

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

torsdag d. 22. feb. kl. 14-16
torsdag d. 29. feb. kl. 14-16
torsdag d. 7. mar. kl. 14-16
torsdag d. 14. mar. kl. 14-16
torsdag d. 21. mar. kl. 14-16
torsdag d. 28. mar. kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 21. feb. kl. 14-16
onsdag d. 28. feb. kl. 14-16
onsdag d. 6. mar. kl. 14-16
onsdag d. 13. mar. kl. 14-16
onsdag d. 20. mar. kl. 14-16
onsdag d. 27. mar. kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Se vores inspirationskatalog

Få vores store inspirationskatalog, og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.