GMB Ejendomme logo

Kom til Åbent Hus

Onsdag 20/9 kl. 14-17

Onsdag 27/9 kl. 14-17

Onsdag 4/10 kl. 14-17

Onsdag 11/10 kl. 14-17

tlf. 25 850 850

Velkommen til Gartnerbakken i Hedensted

Bæredygtige og betalbare boliger til leje i harmoniske Hedensted

Der er igen kommet nyt liv på Gartnerbakken i Hedensted, hvor byens tidligere planteskole havde gartneri frem til 2008. Siden har den mere end 2 hektar store grund stået øde hen, men vores entreprenører er nu i fuld gang, så matriklen inden længe igen kan strutte af liv og vækst.

Vores forvandling af området omfatter 71 betalbare rækkehuse i størrelser fra 67 til 125 m², der lejes ud fra 15. august 2023 med husleje startende fra kr. 7.500 om måneden. Hvert eneste lejemål har egen terrasse, stort køkken-alrum, et lækkert badeværelse og derudover et varierende antal værelser alt efter boligtype.

Vores koncern gennemfører byggeriet hele vejen fra tanke til virkelighed. På vores tegnestue udvikler og tegner vi selv byggeelementerne, som produceres i vores egne produktionshaller. Dernæst tager vores entreprenører over og bygger boligerne fra sokkel til tagryg. Til slut står vi selv for udlejning og vedligeholdelse, så du kan være tryg ved, at vi kender alt til boligerne.

71 funktionelle kvalitetsboliger i grønne omgivelser med bæredygtighed i højsædet

1,2 kilometer

Skole (Hedensted Skole)

800 meter

Børnehave (Spiloppen)

800 meter

Vuggestue (Spiloppen)

1,3 kilometer

Indkøbsmulighed
(SuperBrugsen)

10 kilometer

Strand (Daugaard Strand)

4 kilometer

Adgang til motorvej

Find din nye drømmebolig her

Bo smukt og centralt i Jylland

Som indbygger i Hedensted får du gode muligheder for at komme nemt omkring i landet. Motorvejen ligger lige op af byen, og på kort tid kan du komme til de to store nabobyer Horsens og Vejle.

Fra placeringen midt i trekantsområdet er der en overskuelig distance til storbyerne Aarhus og Odense, så Hedensted har en perfekt beliggenhed for penderfamilien eller for dig, der foretrækker at bo lidt væk fra storbyens travlhed.

Oplev boligen med dine egne øjne - bestil en fremvisning

Hvis du gerne vil se nærmere på en af boligerne, står vi klar til at give dig en fremvisning efter aftale. Du kan bestille en fremvisning ved enten at ringe til os på tlf. 25 850 850 eller ved at udfylde formularen herunder.

Velkommen til Hedensted

Midt imellem Vejle og Horsens i Østjylland ligger en lille by med en lang historie. Hedensted trækker sine spor helt tilbage til år 1175, hvor Hedensted Kirke, som stadig står i dag, menes at være bygget. I dag huser byen lidt over 12.000 beboere og er hovedby i Hedensted Kommune, der har 47.000 indbyggere.

En lille by med store muligheder
Med sine to skoler og et stort udvalg af daginstitutioner giver Hedensted gode, trygge rammer for de mindste, og med et sundt idrætsliv er der et væld af aktive fritidstilbud til alle. I byens spirende butiksliv finder du alle de essentielle handelsmuligheder med et udvalg af dagligvarebutikker, frisør, apotek, optiker, vinhandel, tøjbutikker og meget mere.

Rundt om byen finder du Hedensted Søerne, der består af syv store søer omkranset af skov, krat og eng, og lidt længere mod nordvest finder du Sebberup statsskov med flere søer, 5 hektar indhegnet hundeskov og 3,2 km afmærket vandrerute.

Nem adgang til både strand og by
Hedensted ligger bekvemt placeret midtvejs mellem Vejle og Horsens, og med den nærliggende Østjyske Motorvej kan du være i en af de to store handelsbyer på omtrent 20 minutter. Fortsætter du langs motorvejen kan du i den ene retning være i Aarhus på 50 minutter og kører du sydøst på er du i Odense på lidt over en time. Byens beliggenhed giver derfor gode pendlermuligheder til en stor del af Jylland, især hvis husstandens medlemmer skal i hver sin retning.

Udover udsigten til at komme hurtigt til de større byer, kan du også nemt tage en tur længere østpå, hvor du på under en halv time er den sydlige del af farvandet Kattegat. Her finder du nogle af Jyllands dejligste badestrande i Juelsminde, der også er kendt for sin hyggelige havn og populære marina med 500 bådpladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Dyk ned i detaljerne om de 71 lejeboliger på Gartnerbakken

Her kan du finde mere information om de forskellige boligtyper, byggematerialerne og boligområdet.

Bestil en fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

 

Tusindfryd, Silkeborg

Mandag 18/9 kl. 14-17
Mandag 25/9 kl. 14-17

 

Gartnerbakken, Hedensted

Onsdag 20/9 kl. 14-17
Onsdag 27/9 kl. 14-17

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.