Bliv en del af holdet

Vi er altid på udkig efter spændende profiler.
Du finder en liste med vores aktuelt ledige stillinger her under – se også hvordan du sender en uopfordret ansøgning.

Hvis du har spørgsmål om vores rekruttering eller konkrete stillingsopslag, kan du kontakte vores rekrutteringsteam på tlf. 88 44 00 34 eller ved at sende en e-mail til rekruttering@gmbejendomme.dk

Du kan læse om vores behandling af persondata i forbindelse med rekrutteringsprocessen her.

Lastbilchauffør til GMB Produktion

Hos GMB Produktion søger vi en lastbilchauffør, som har erfaring med kørsel af en 32 tons kran og lastbil med grab, til vores produktionsvirksomhed i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. 

Lastbilchauffør til GMB Produktion

Hos GMB Produktion søger vi en lastbilchauffør, som har erfaring med kørsel af en 32 tons kran og lastbil med grab, til vores produktionsvirksomhed i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. 

Ledige stillinger

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der sendes ved at udfylde formularen gennem linkene under de respektive stillingsopslag.

Hos GMB Produktion søger vi en tømrer til vores produktionshal i Kjellerup. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Stillingen kræver et par hænder, der er skruet godt på og ikke er bange for at tage fat. Der kan være mange forskellige indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er udlært tømrer eller har erfaring med at brænde tagpap og brugen af værktøj hertil.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en ejendomsadministrator til vores boliger, der i ledtog med vores nuværende ejendomsadministrator skal være drivkraften bag projektporteføljen i hele vores koncern. Du skal være serviceminded og være i stand til at fastholde kunder og relationer, da du vil være lejernes kontakt ind til GMB. Som vores nye ejendomsadministrator får du ansvaret for den generelle ejendomsadministration og andre ejendomsrelaterede opgaver i forbindelse med lejemålene.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en tømrer til vores produktionshal i Kjellerup. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Stillingen kræver et par hænder, der er skruet godt på og ikke er bange for at tage fat. Der kan være mange forskellige indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er udlært tømrer eller har erfaring med at arbejde med forskellige byggematerialer og brugen af værktøj og maskiner hertil.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en bygningskonstruktør til vores tilbudsafdeling i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Du vil skulle bidrage til tilbuds- og kalkulationsarbejdet på hovedentrepriser, og du kommer til at arbejde med flere projekter ad gangen. Som vores nye bygningskonstruktør får du et indgående kendskab til de enkelte elementer i tilbudsberegningerne, og vil indgå i tæt samarbejde med vores tilbudschef og øvrige afdelinger i huset om det samlede tilbudsprojekt. 

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en erfaren fotograf og SoMe-medarbejder til vores nybyggede domicil på Mads Clausens Vej i Silkeborg. Du får hovedansvaret for vores online tilstedeværelse på de sociale medier, og en vigtig del af rollen bliver at skabe opmærksomhed om vores koncern ved at udarbejde spændende content både i form af tekst og billeder til de sociale medier.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en beregner, der har mod på at danne grundlag for kalkulationsmodeller til at optimere vores projekter og daglige arbejde med produktion af byggemodninger. Herudover vil der være traditionelt tilbudsarbejde til forsyningsvirksomheder og kommuner. Vi leder efter en engageret kollega, der med en struktureret, detaljeorienteret og selvstændig tilgang kan hjælpe os til at bruge data bedre og mere effektivt.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi fire tømrer til aftenhold til vores produktionshal i Kjellerup. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for nogle erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Den primære opgave i stillingen er montering af blik på facader og montering af sternblik på skure.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en kvalitetssikringsmedarbejder, der skal følge byggeprocessen fra start til slut på vores byggepladser rundt i landet. Du vil deltage løbende i bygherremøder, opstartsmøder og byggemøder på pladserne, hvor dit fokus vil være præsentation af vigtigheden i kvalitetssikring, kontrolplaner, kvalitetssikringssystemer samt afklare eventuelle tekniske spørgsmål vedrørende kvalitetssikring. Herudover får du til opgave at udforme kontrolplaner i samarbejde med bygherre og projektledelsen, samt sørge for at ønsket dokumentation bliver afleveret fyldestgørende og rettidigt.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en rengøringsassistent, der skal stå for rengøring af medarbejderboliger og lejeboliger, herunder slutrengøring inden overdragelse til nye beboere, samt rengøring af skurvogne på byggepladser.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren lastbilchauffør til vores produktionsvirksomhed i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Den primære opgave i stillingen er kørsel med forvogn, hænger, gardintrailer og fladtrailer.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en kranfører, som har erfaring med betjening af en traverskran, til vores produktionsvirksomhed i Kjellerup. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Den primære opgave i stillingen er at læsse lastbiler med de elementer fra produktionen, der er klar til at blive sendt ud på forskellige byggepladser.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en tømrer, der skal indgå på aftenholdet hos vores produktion af træelementer i Kjellerup. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren kvalitetssikringsmedarbejder til vores produktionshal i Kjellerup. Den primære opgave i stillingen er at udføre daglige kontroller af elementer ud fra det gældende tegningsmateriale, så vi på den måde sikrer, at kvaliteten er i orden inden elementerne sendes ud på byggepladserne. Arbejdet foregår i tæt dialog med de kollegaer, der til dagligt står for at producere de forskellige træelementer.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en projektleder til vores tilbudsafdeling på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Du vil skulle bidrage til tilbuds- og kalkulationsarbejdet på hovedentrepriser, og du kommer til at arbejde med flere projekter ad gangen. Som vores nye projektleder får du et indgående kendskab til de enkelte elementer i tilbudsberegningerne, og vil indgå i tæt samarbejde med vores tilbudschef og øvrige afdelinger i huset om det samlede tilbudsprojekt. Du kommer til at arbejde med tilbudssummer i størrelsesordenen 30.000.000 til 200.000.000 kroner.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en bygningskonstruktør der skal være med til at optegne badekabiner, elementer til træhusbyggeri og skure til lejeboliger. Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, men du vil komme til at indgå i tæt samarbejde med vores produktion, da produktionen er placeret i umiddelbar forbindelse med administrationen. Du får derfor mulighed for at følge produktet hele vejen fra tegnebrættet til færdigt byggeri.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en konstruktionsingeniør med en tømrerbaggrund til vores udviklingsafdeling i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, som skal udvikle samlingsdetaljer og designe konstruktionsopbygninger, så gældende lovgivning og krav overholdes. Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed, overblik og struktur. Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med vores projektledere og tegnestue.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi en ambitiøs projektleder med god almen forståelse for både projektering og udførelse af byggemodninger. Vores primære opgaver ligger indenfor jord-, kloak- og betonarbejde på rækkehusprojekter.

Vi leder efter en kollega med en baggrund inden for jord eller beton og som kommer med erfaring fra udførelse af projekter eller fra projektering som rådgiver. Du bliver en del af en entreprenørafdeling i vækst, der beskæftiger omkring 75 engagerede medarbejdere.

Arbejdsstedet er på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren byggeleder til Slagelse og omegn. Du kommer til at stå for ledelsen af vores byggepladser i Slagelse og omegn, afvikle bygge- og sikkerhedsmøder samt sikre overholdelse af tidsplaner og øvrig drift på dine tilknyttede projekter.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi en formand til at varetage den daglige drift af virksomhedens entreprise på byggepladser rundt i landet, hvor vi i fællesskab løser opgaver inden for primært jord, kloak og beton. Her vil du stå for den daglige ledelse af 5-20 medarbejdere, der er tilknyttet det enkelte projekt.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en tømrer til vores produktionsvirksomhed i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Stillingen kræver et par hænder, der er skruet godt på og ikke er bange for at tage fat. Der kan være mange forskellige indgange til stillingen, vi forestiller os, at du er udlært tømrer eller har erfaring med at arbejde med forskellige byggematerialer og brugen af værktøj og maskiner hertil.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion starter vi et nyt nathold op, og vi har derfor brug for tømrere til vores produktion af træelementer. Stillingen kræver et par hænder, der er skruet godt på og ikke er bange for at tage fat. Der kan være mange forskellige indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er udlært tømrer eller har erfaring med at arbejde med forskellige byggematerialer og brugen af værktøj og maskiner hertil. Du er struktureret, selvstændig og formår at holde fokus på høj kvalitet i en omskiftelig hverdag.

Læs mere og ansøg her

Motiveres du af at styre projekter og af at levere projekteringsmateriale af højeste kvalitet? Er du fagligt velfunderet og evner du at visualisere byggeriet inden det bliver bygget? Tør du udfordre nutidens byggemetodik? Så er det måske dig vi søger til vores team af projektledere.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en certificeret brandrådgiver, der skal lede, koordinere og udføre brandtekniske opgaver. Som vores nye brandrådgiver får du mulighed for at bidrage gennem hele rådgivningsprocessen – helt fra den indledende designfase til projektering og den afsluttende udførselsfase. Du vil få en vigtig opgave i at vejlede og supportere dine kollegaer med brandrådgivning, så projekterne følger den gældende lovgivning og standarter inden for det brandtekniske område.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en certificeret statiker, der skal deltage i projektering og kontrol af byggeprojekter for dokumentation af tekniske forhold på det statiske område i bygningsreglementet. Som vores nye statiker får du ansvaret for at sikre kvalitet og sikkerhed ved konstruktioner og ændringer i konstruktioner af bygninger, samt ansvaret for at sikre at konstruktionskrav overholdes.

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hvis ingen af ovenstående stillingsopslag helt matcher din profil, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning ved at klikke på knappen herunder og udfylde blanketten.

Privatlivspolitik for ansøgere

Når du søger job hos os, passer vi godt på dine personoplysninger. Det kan du læse mere om her.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

onsdag 13/12 kl. 14-16
onsdag 20/12 kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

mandag 11/12 kl. 14-16
mandag 18/12 kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.