Bliv en del af holdet

Vi er altid på udkig efter spændende profiler

Du finder en liste med vores aktuelt ledige stillinger herunder - se også hvordan du sender en uopfordret ansøgning

Under hvert stillingsopslag vil der være angivet en kontaktperson, som kan hjælpe dig med spørgsmål om den enkelte stilling. Hvis du har generelle spørgsmål om vores rekruttering, kan du kontakte os på tlf. 54 34 65 10 eller ved at sende en e-mail til anb@gmbejendomme.dk.

Ledige stillinger

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der sendes ved at udfylde formularen gennem linkene under de respektive stillingsopslag.

Hos GMB Entreprenør søger vi en erfaren Rørlægger til byggemodningsprocessen. Du vil primært komme til at hjælpe os med at gøre klar til nybyggeri på byggepladser rundt om i landet.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi lærlinge, som har lyst til at uddanne sig til anlægsstruktør. Som anlægsstruktør sørger du for, at der gøres klar til et byggeri. Dine opgaver har med stort set alt, der ligger under jorden, at gøre: jord der skal graves, flyttes og planeres.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi håndmænd og -kvinder, der skal være med til at klargøre byggepladser. Vi tilbyder en varieret og spændende arbejdsdag, som finder sted på byggepladser over hele landet.

Arbejdsopgaverne har fortrinsvist noget med jord at gøre; jord der skal graves, flyttes og planeres. Herudover kan det være du skal være med til at lægge dræn og kloakrør, give vores støbefolk en hånd med at støbe fundamenter i beton og du kan få ansvaret for, at der er klar til vores brolægger.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør er vi på udkig efter en dygtig maskinfører, der har erfaring med at føre en 10 tons gravemaskine med GPS-udstyr. Som maskinfører vil du komme til at køre på vores byggepladser rundt omkring i Danmark og hjælpe os med at gøre klar til nybyggeri.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en tømrer, der skal indgå på aftenholdet hos vores produktion af træelementer i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg.

Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Stillingen kræver et par hænder, der er skruet godt på og ikke er bange for at tage fat. Der kan være mange forskellige indgange til stillingen, vi forestiller os, at du er udlært tømrer eller har erfaring med at arbejde med forskellige byggematerialer og brugen af værktøj og maskiner hertil.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi en Formand til at varetage den daglige drift af virksomhedens entreprise på byggepladser, hvor vi i fællesskab løser opgaver inden for primært jord, kloak og beton. Her vil du stå for den daglige ledelse af 5-20 medarbejdere, der er tilknyttet det enkelte projekt.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren kranfører til vores produktionsvirksomhed i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, som har erfaring med betjening af en traverskran. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Den primære opgave i stillingen er at læsse lastbiler med de elementer fra produktionen, der er klar til at blive sendt ud på forskellige byggepladser.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en kvalitetssikringsmedarbejder til vores produktion i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Den primære opgave i stillingen er at kvalitetssikre vores produktionstegninger, så de er verificeret til produktion. Stillingen indebærer erfaring med avancerede samlingstegninger, da vores produktion består af mange komponenter. Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor, men du vil indgå i tæt samarbejde med vores produktion, da produktionen er placeret i umiddelbar forbindelse med administrationen.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi en erfaren projektleder til at varetage arbejdet med ledningsejere, herunder koordinering, tilbudsgivning, deltagelse i møder og lignende. Du skal tage del i projektporteføljen med operationelt ansvar for gennemførelse af egne projekter.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en tømrer til vores produktionsvirksomhed i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Stillingen kræver et par hænder, der er skruet godt på og ikke er bange for at tage fat. Der kan være mange forskellige indgange til stillingen, vi forestiller os, at du er udlært tømrer eller har erfaring med at arbejde med forskellige byggematerialer og brugen af værktøj og maskiner hertil.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en konstruktionsingeniør til vores udviklingsafdeling i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, som skal udvikle samlingsdetaljer og designe konstruktionsopbygninger, så gældende lovgivning og krav overholdes. Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed, overblik og struktur. Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med vores projektledere og tegnestue.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren projektleder med god almen forståelse for både projektering og udførelse af boligprojekter. Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør eller konstruktør og kommer med erfaring fra udførelse af projekter eller fra projektering som rådgiver.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør er vi på udkig efter en dygtig maskinfører, der har erfaring med at føre en 15 tons gummiged. Som maskinfører vil du komme til at køre på vores byggepladser rundt omkring i Danmark og hjælpe os med at gøre klar til nybyggeri.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi en kvalitetssikringsmedarbejder med erfaring fra entreprenørbranchen til blandt andet at foretage komprimeringskontroller, TV-inspektion af kloaksystemer samt øvrige opgaver relateret til kvalitetssikring på byggepladser rundt om i landet. Selvom langt størsteparten af arbejdsopgaverne foregår ude på byggepladserne, vil du også have dage med administrative opgaver på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en vicevært, der primært skal stå for etablering af nye udearealer og grønne områder samt renholdelse og vedligeholdelse af etablerede områder der er tilknyttet vores udlejningsboliger rundt om i landet. Du vil blive udstyret med en arbejdsbil, så du bekvemt kan fragte dig og dine redskaber og maskiner ud til dagens arbejdspladser.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en bygningskonstruktør eller teknisk tegner, der skal være med til at optegne badekabiner, elementer til træhusbyggeri og skure til lejeboliger. Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, men du vil komme til at indgå i tæt samarbejde med vores produktion, da produktionen er placeret i umiddelbar forbindelse med administrationen. Du får derfor mulighed for at følge produktet hele vejen fra tegnebrættet til færdigt byggeri.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Produktion søger vi en bæredygtighedsspecialist med fokus på fremtidssikret byggeri, der får ansvaret for udførelse af en række beregninger og certificeringer af alle typer byggeri samt at forestå driften af processen gennem hele værdikæden. Du vil indgå i et team på i alt fire passionerede medarbejdere, men du kommer til at arbejde selvstændigt med dine egne opgaver. 

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en erfaren jurist, der skal bringe sin juridiske faglighed og viden i spil, og i selskab med fagligt dygtige kollegaer være ansvarlig for udformning af entreprise- og rådgiveraftaler, købsaftaler og juridisk administration af bolig- og erhvervsejendomme.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en udviklingskonsulent, der ønsker at være med til at udvikle fremtidens byggerier, og som kan hjælpe med vores kontinuerlige målsætning om at nedsætte vores klimaaftryk i forbindelse med vores bolig- og erhvervsbyggerier. Den primære opgave bliver at udvikle og rådgive om nye muligheder og løsninger inden for byggeri og byggeteknikker med et bæredygtigt præg.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Entreprenør søger vi en eller flere kabelarbejdere med erfaring fra entreprenørbranchen til kabel- og ledningsarbejde. Du skal være med til at etablere den underjordiske infrastruktur med nedgravning og håndtering af bløde ledninger.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en sekretær med en serviceminded og selvstændig arbejdsgang, der skal være med til at skabe overblik og struktur i en livlig hverdag, hvor der til enhver tid er mange bolde i luften og nye projekter undervejs. Du vil i dagligdagen referere til vores juridiske afdeling og får en central rolle med udgangspunkt i support til direktionen, men vil også komme til at arbejde bredere i organisationen.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Motorsport søger vi en erfaren økonomimedarbejder til vores kontor i Hårup ved Silkeborg, som skal varetage en bred vifte af opgaver inden for generel økonomi. Du skal have gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du skal indgå i tæt samarbejde med vores nuværende økonomimedarbejder, men samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt og med stor ansvarsfølelse, da du kommer til at få dine egne ansvarsområder.

Læs mere og ansøg her

Hos GMB Ejendomme søger vi en alsidig og serviceminded IT-specialist, der skal være ansvarlig for IT-support for vores ansatte på kontorerne i Hårup og Fårvang samt hjælpe med at udvikle og vedligeholde vores IT-drift. Du kommer til at indgå i et mindre IT-team, der samarbejder om at understøtte den kommercielle udvikling i virksomheden samtidig med at sikre enkle løsninger til slutbrugerne.

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hvis ingen af ovenstående stillingsopslag helt matcher din profil, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning ved at klikke på knappen herunder og udfylde blanketten.