Ejendomme hele vejen fra tanke til realitet

I GMB Ejendomme gennemfører vi byggeprojekter i alle afskygninger hele vejen fra den indledende idé til færdigt byggeri. Vi stræber i alle henseende efter at levere til konkurrencedygtige priser samtidig med, at vi holder LCA-værdierne lave.

Processen starter med udvikling og tegning af træelementer, som vi producerer i vores egne produktionshaller, og senere opfører i forbindelse med erhvervsprojekter og nyetablerede boligområder for bygherrer med minimal brug af beton og stål.

Næste skridt står vores entreprenører for, når de går i jorden på byggegrunden. Her starter vi byggemodningen med beton-, jord- og kloakarbejde, hvorefter de egenproducerede træelementer monteres og vi slutter af med etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer.

Når alt arbejdet er afsluttet, afleverer vi nøglerne til et indbydende og indflytningsklart byggeri.

Hvem er GMB Ejendomme?

GMB Ejendomme er en koncern baseret i Silkeborg, der blev stiftet i 2022 af en ejerkreds med mange års erfaring inden for ejendomsbranchen. Vi beskæftiger os med en lang række større byggeprojekter med udgangspunkt i vores egen elementfabrik. I efteråret 2023 flyttede vi ind i vores spritnye 2.400 m² store hovedkontor i den nordlige del af Silkeborg.

Udvikling, projektering og produktion af træelementer foregår i vores ligeledes nybyggede og topmoderne faciliteter i Fårvang og Kjellerup i Silkeborg Kommune, hvor vores 70.000 m² produktionshaller blandt andet rummer fem nyligt opsatte robotceller. Når robotterne er fuldt integreret i foråret 2024, forventer vi at kunne øge vores produktionskapacitet fra 15 til 75 boliger om ugen, svarende til ca. 260.000 m² byggeri eller ca. 3.000 boliger om året.

Vores mangeårige erfaring, alsidige ekspertise og gennemgående professionalisme gør GMB Ejendomme til en komplet samarbejdspartner til byggeprojekter i alle afskygninger.

Vi værner om fremtiden, når vi bygger til nutiden

Hos GMB Ejendomme arbejder vi ud fra en strategi med fokus på både økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed, der understøttes af strategisk samarbejde og relevante certificeringer.

For os handler social ansvarlighed i høj grad om at sikre ordentlige forhold for vores medarbejdere, og derfor arbejder vi hver dag på at forebygge arbejdsulykker og opretholde et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle. Ved hjælp af den nyeste teknologi ønsker vi at forebygge nedslidning og nedbringe risikoen for arbejdsskader, f.eks. ved at automatisere processer og gennem brug af robotter til arbejde, der normalt vil være fysisk hårdt og repetitivt.

Strategisk bæredygtighed i praksis
Vi har et mål om, at CO2-udledningen fra vores boliger skal ligge så lavt som muligt, og det er derfor fundamentalt at tænke klima- og miljøløsninger ind i vores processer så tidligt som muligt for at opnå størst mulig effekt. Optimering af drift, materialevalg og energiforbrug, bæredygtige indkøb, mindre spild samt bedre håndtering og sortering af affald er bare nogle af de mange tiltag vi gør brug af for at reducere vores klimaaftryk.
Vores bygninger er primært udført af elementer i træ med minimal brug af beton og stål til konstruktioner, fundamenter og badekabiner, og vi arbejder aktivt med at nedbringe klimaaftrykket fra vores konstruktionstyper yderligere. Alt træ, der anvendes i byggeprocessen, er FSC- og PEFC-certificeret, hvilket sikrer ansvarligt cirkulært skovbrug og er med til at værne om skovmiljø for både klima, dyr og planter.

Dedikeret bæredygtighedsafdeling
Til at understøtte arbejdet med bæredygtighed har vi vores egen bæredygtighedsafdeling, der målrettet arbejder med at sikre, at bæredygtighed gennemsyrer alle vores aktiviteter og processer på tværs af afdelingerne. Teamet deltager aktivt i udvælgelsen af leverandører og produkter med henblik på at reducere CO2-udledning og opfylde specifikationskrav i forhold til certificeringer som f.eks. DGNB eller Svanemærket.

Derudover står vores konsulenter klar til at vejlede bygherre med henblik på at fastsætte en klar strategi på specifikke byggeprojekter, der sikrer en så lav CO2-udledning som muligt i forhold til de økonomiske rammer for projektet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Her finder du vores kontaktoplysninger samt vores adresser.

Vores kontorer har åbent alle hverdage fra 8 – 16.

GMB er mere end udlejning​

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vi har hovedkontor i Silkeborg, hvor administrationen for GMB Ejendomme og GMB Motorsport har hjemme – GMB Produktion og GMB Entreprenør holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg.

GMB Ejendomme logo

Hos GMB Ejendomme varetager vi byggeprojekter til både private og erhverv. Vi følger projektet hele vejen fra byggeri til fremtidig administration af udlejning.

GMB Produktion logo

I vores produktion fremstiller vi bl.a. installationsklare badekabiner, skure/depotrum, hegn og træelementer til boliger.

GMB Entreprenør logo

Vores entreprenører beskæftiger sig primært med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejder på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter.

GMB Motorsport logo

Vores motorsportshold hører til blandt de helt tunge drenge i dansk motorsport, hvor vi bl.a. kører med i flere af de danske topklasser og i internationale løbsserier. I 2023 deltager vi i det legendariske 24-timers Le Mans.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

torsdag d. 22. feb. kl. 14-16
torsdag d. 29. feb. kl. 14-16
torsdag d. 7. mar. kl. 14-16
torsdag d. 14. mar. kl. 14-16
torsdag d. 21. mar. kl. 14-16
torsdag d. 28. mar. kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 21. feb. kl. 14-16
onsdag d. 28. feb. kl. 14-16
onsdag d. 6. mar. kl. 14-16
onsdag d. 13. mar. kl. 14-16
onsdag d. 20. mar. kl. 14-16
onsdag d. 27. mar. kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Se vores inspirationskatalog

Få vores store inspirationskatalog, og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.