Hvem er GMB Ejendomme?

GMB Ejendomme er en udlejningsvirksomhed baseret i Silkeborg, der blev stiftet i 2022 af en ejerkreds med mange års erfaring inden for ejendomsbranchen.

Vi ejer og administrerer en bred vifte af rækkehuse og lejligheder flere steder i landet, som vi selv har skræddersyet med henblik på at sikre en optimal kombination af komfort og funktionalitet for vores lejere.

Vores dedikerede team er altid tilgængelige til at besvare dine spørgsmål og give vejledning gennem hele lejeoplevelsen. Skulle uheldet være ude og får du brug for akut assistance i forbindelse med dit lejemål, står vi til rådighed i alle døgnets 24 timer.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at opfylde dine boligbehov. Hos os vil du altid føle dig hjemme.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Her finder du vores kontaktoplysninger og vores adresse.

Vores kontor har åbent alle hverdage fra 8 – 16.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

torsdag d. 16. maj kl. 14-16
torsdag d. 23. maj kl. 14-16
torsdag d. 30. maj kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 8. maj kl. 14-16
onsdag d. 15. maj kl. 14-16
onsdag d. 22. maj kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.