#WeAreGMB

Hvem er GMB Ejendomme?

GMB Ejendomme er en koncern baseret i Silkeborg, der blev stiftet i 2022 og hovedsageligt beskæftiger sig med ejendomme til private og erhverv. Vi har hovedkontor i Hårup nær Silkeborg og vores produktion- og entreprenør-afdeling har hjemme i Fårvang. Vi er i færd med at bygge et nyt domicil inde i Silkeborg, der forventes at stå klar i sensommeren 2023. Her flytter vores medarbejdere fra hovedkontoret i Hårup ind.

Ejendomme hele vejen fra tegnebræt til udlejning
I GMB Ejendomme gennemfører vi byggerier hele vejen fra tanke til realitet. Processen starter på vores tegnestue i Fårvang, hvor vi udvikler og tegner byggeelementer, som vi selv producerer i vores egne produktionshaller på samme lokation.

Næste skridt i processen står vores entreprenører for, når de går i jorden på vores byggegrunde. Her starter vi byggemodningen med beton-, jord- og kloakarbejde, hvorefter de egenproducerede byggeelementer opføres og vi slutter af med etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer.

Når byggeriet er afsluttet, har vi egen ejendomsadministration, som varetager både udlejning og drift af bolig- og erhvervslejemål.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Her finder du vores kontaktoplysninger samt vores adresser. Vores kontorer har åbent alle hverdage fra 8 – 16.

GMB Ejendomme
GMB Produktion
GMB Entreprenør
GMB er mere end udlejning

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vi har hovedkontor i Hårup nær Silkeborg, hvor administrationen for GMB Ejendomme og GMB Motorsport har hjemme – GMB Produktion og GMB Entreprenør holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. I sensommeren 2023 flytter vi hovedkontoret til et nybygget domicil i Silkeborg.

GMB Ejendomme logo

Hos GMB Ejendomme varetager vi byggeprojekter til både private og erhverv. Vi følger projektet hele vejen fra byggeri til fremtidig administration af udlejning.

GMB Produktion logo

I vores produktion fremstiller vi bl.a. installationsklare badekabiner, skure/depotrum, hegn og træelementer til boliger.

GMB Entreprenør logo

Vores entreprenører beskæftiger sig primært med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejder på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter.

GMB Motorsport logo

Vores motorsportshold hører til blandt de helt tunge drenge i dansk motorsport, hvor vi bl.a. kører med i flere af de danske topklasser og i internationale løbsserier.
I 2023 deltager vi i det legendariske 24-timers Le Mans.