Er du ny lejer hos GMB Ejendomme?

Her finder du praktisk information til når du skal flytte ind i et af vores lejemål. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i forhold til indflytningen.

Den store flyttedag

Vi ved det kan være en stor omvæltning at skulle flytte ind i et nyt hjem, og derfor gør vi en dyd ud af at sørge for at gøre processen så gnidningsfri som muligt for vores nye lejere. Vi står derfor altid til rådighed hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med din indflytning.

Længere nede på siden kan du finde svar på praktiske spørgsmål omkring indflytning, men du kan selvfølgelig til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til indflytningen eller andet vedrørende dit lejemål hos os. Det kan du gøre på tlf. 25 850 850 eller via mail på mail@gmbejendomme.dk.

Ofte stillede spørgsmål som ny lejer

Der kan stå op til to lejere på en lejekontrakt med GMB Ejendomme.

Når du har indgået aftale om at blive lejer hos os, vil du typisk få lejekontrakten fremsendt inden for 24 timer via E-signatur, hvor du skal underskrive med dit NemID eller Mit-ID inden for tre dage.

Datoen for indbetaling af depositum fremgår af din lejekontrakt eller det tilhørende følgebrev.

borger.dk kan du se om du er berettiget til at modtage boligstøtte.

Du vil modtage et girokort med posten inden den 1. i hver måned. Vi opfordrer dig til, at du tilmelder huslejebetalingen til betalingsservice – oplysningerne hertil fremgår af girokortet.

Du får først overdraget nøglen til dit lejemål, når lejekontrakten er underskrevet og depositummet er indbetalt. Du vil modtage indkaldelse til nøgleoverdragelsen senest 14 dage før din indflytningsdato.

For at registrere fejl og mangler skal du først kontakte os for at få udleveret et skema, som du kan bruge til registreringen med beskrivelse samt foto af de angivne fejl og mangler.

TV og internet indgår ikke i lejen. Du skal selv bestille og betale TV og internet ved de udbydere, du ønsker at benytte.

Du skal selv sørge for at få navn på postkassen.

Ja, det er tilladt at have op til to husdyr i vores lejemål, dog ikke kamp- og muskelhunde samt krybdyr.
For at have husdyr i et af vores lejemål, skal der ansøges om det med angivelse af type, race, alder og et foto af husdyret.

Her finder du en masse nyttig information om at være lejer hos os

Ofte stillede spørgsmål​​

Find svar på de mest gængse spørgsmål som lejer

Vejledninger

Find vejledninger til hårde hvidevarer og andet i din lejebolig

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 31. juli kl. 11-14
onsdag d. 7. juli kl. 12-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.