Månedlig leje fra

?,-

Søndermarkstoften

Ans

Rækkehus

109 – 114 m²

4 værelser

4-værelses rækkehus på 109-114 m² i to plan

Dette energivenlige rækkehus i to plan fremstår lyst og indbydende med hvide HTH-elementer, hvide vægge, trægulve, lyse trælofter og store vinduespartier.

I boligens stueplan finder du et værelse med skabsplads og vindue, et åbent køkken-alrum, et dejligt badeværelse med vaskesøjle og en rummelig entré. Fra køkken-alrummet fører en trappe op til stuen på 1. sal hvorfra der er adgang til den 20 m² store altan, et mindre depotrum, et værelse og boligens soveværelse. 

Foran huset er der en overdækket parkeringsplads ved siden af boligens redskabsskur i træ, og fra køkken-alrummet er der direkte adgang til egen terrasse med en fin lille baghave.

 

Fakta om boligen

1,3 kilometer

Ans Skole

1,4 kilometer

Børnehuset Ans (børnehave)

1,4 kilometer

Børnehuset Ans (vuggestue)

1,5 kilometer

Ans Idræts & Kulturcenter

600 meter

SuperBrugsen

17 kilometer

Silkeborg centrum

Boligtypen findes også i spejlvendte variationer

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

torsdag d. 11. april kl. 14-16
torsdag d. 18. april kl. 14-16
torsdag d. 25. april kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 10. april kl. 14-16
onsdag d. 17. april kl. 14-16
onsdag d. 24. april kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.