Kom til Åbent Hus

torsdag 22 feb. kl. 14-16

torsdag 29 feb. kl. 14-16

tlf. 25 850 850

Velkommen til Tusindfryd i Silkeborg

Vores dugfriske byggeprojekt omfatter 40 unikke rækkehuse fra 47 til 126 m² med husleje startende fra 5.900 kr. om måneden. Lejeboligerne er indflytningsklar, så du kan allerede nu leje dig ind eller bestille en fremvisning.

På vores tegnestue udvikler og tegner vi selv byggeelementerne, som produceres i vores egen produktion. Dernæst tager vores støbeafdeling over og bygger boligerne fra sokkel til tagryg. Til slut står vi selv for udlejning og vedligeholdelse, så du kan være tryg ved, at vi kender alt til boligerne.

Ledig

Kontrakt sendt

Udlejet

Rækkehuse til leje i Silkeborg

1,8 kilometer

Skole (Gødvadskolen)

3,6 kilometer

Børnehave (Skovstjernen)

950 meter

Vuggestue (Tumlehøjen)

2,1 kilometer

Sportshal (Gødvadhallen)

1,9 kilometer

Indkøbsmulighed (Rema 1000)

4,4 kilometer

Adgang til motorvej

40 kvalitets lejeboliger i lyse nuancer med bæredygtighed i højsædet

Afspil video

Kom med indenfor på Tusindfryd​

Som ny beboer i Silkeborg vil du først og fremmest bemærke den enestående natur, der omgiver byen og nærområdet, med høje bakker, store skove, smukke søer og Gudenåen lige uden for døren. Her finder du oplevelser uanset om du er til eventyr i den fri natur, berigende kultur eller summende byliv.

Lejeboligerne er indrettet med materialer i lyse og indbydende farver.

Oplev lejeboligerne med dine egne øjne - bestil en fremvisning

Hvis du gerne vil se nærmere på en af boligerne, står vi klar til at give dig en fremvisning efter aftale. Du kan bestille en fremvisning ved enten at ringe til os på tlf. 25 850 850 eller ved at udfylde formularen herunder.

Velkommen til Silkeborg - Søhøjlandets perle​​

Silkeborg ligger centralt i Jylland og er hjem til 50.000 indbyggere, der alle nyder godt af de mange fordele byen har at byde på. Byen vokser og mange tilflyttere kommer aldrig herfra igen på grund af de fantastiske omgivelser. 
Den smukke natur, der er kendetegnende for byen, inviterer til alverdens muligheder i det fri hele året rundt, og Silkeborg er derfor kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad – hvad end du er til vandreture og cykling i de mange omkringliggende skove eller vandsport på en af de adskillelige søer, så får du chancen her. 

Enestående kulturliv
Men Silkeborg er mere end bare udendørsliv, for her finder du oplevelser af en hver art. Et af byens absolutte vartegn er selvfølgelig verdens ældste hjuldamper, Hjejlen, og de mange andre rutebåde, der sejler fra den lille havn i byens midte og ud forbi Himmelbjerget. Er du mere til finkulturelt indhold, så huser det lokale Museum Jorn landets næststørste kunstsamling og Silkeborg Museum er hjem for verdens ældste moselig, Tollundmanden.

I løbet af året afvikles koncerter, festivaler af enhver art, musicals og Danmarks ældste folkefest Regatta Silkeborg afvikles hvert tredje år og tiltrækker tusindvis af gæster fra hele landet. I bymidten finder du desuden en hyggelig gågade med masser af shopping muligheder, caféer, restauranter, musikhus, biograf og meget mere. Derudover er byen hjemsted for elitesport med sportsklubber præsenteret på øverste nationale hylde i fodbold og håndbold, landets førende racerbane Jyllandsringen, nordens største golfanlæg og et væld af lokale idrætsforeninger og klubber for udøvere i alle aldre.

Nem adgang til nabobyerne
Med sin beliggenhed centralt i Midtjylland og den nærtliggende motorvej, er der nem adgang til de mange omkringliggende købstæder, blandt andet tager det omtrent en halv time at komme til Aarhus. Derfor er byen perfekt placeret for pendlere, som hver dag tager turen på arbejde til f.eks. Viborg, Herning, Horsens, Randers eller Aarhus. Udover at have motorvejen nærved er Silkeborg desuden stationsby på strækningen mellem Skanderborg og Herning, så der er alle muligheder for at komme bekvemt omkring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Søhøjlandets perle.

 

Dyk ned i detaljerne om de 40 lejeboliger på Tusindfryd

Her kan du finde mere information om de forskellige boligtyper, byggematerialerne og boligområdet.

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

torsdag d. 22. feb. kl. 14-16
torsdag d. 29. feb. kl. 14-16
torsdag d. 7. mar. kl. 14-16
torsdag d. 14. mar. kl. 14-16
torsdag d. 21. mar. kl. 14-16
torsdag d. 28. mar. kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 21. feb. kl. 14-16
onsdag d. 28. feb. kl. 14-16
onsdag d. 6. mar. kl. 14-16
onsdag d. 13. mar. kl. 14-16
onsdag d. 20. mar. kl. 14-16
onsdag d. 27. mar. kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.

Se vores inspirationskatalog

Få vores store inspirationskatalog, og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt.