Velkommen til Søndermarkstoften i Ans

I hjertet af Midtjylland ved bredden af Danmarks største kunstige sø, Tange Sø, står vores hyggelige rækkehuse på Søndermarkstoften i den charmerende lille by, Ans. Boligerne er ideelle til den lille familie, der ønsker en fredelig dagligdag med alle de moderne nødvendigheder, men uden storbyens larm.

Rækkehuse til leje på Søndermarkstoften

Vi har desværre ingen ledige lejemål af denne type.

3 vær. rækkehus på 90 m²

Søndermarkstoften 30, 8643 Ans

8.140,-/md.

4 vær. rækkehus på 113 m²

Søndermarkstoften 52, 8643 Ans

8.900,-/md.

1,3 kilometer

Skole (Ans Skole)

1,4 kilometer

Børnehave (Børnehuset Ans)

1,4 kilometer

Vuggestue (Børnehuset Ans)

1,5 kilometer

Ans Idræts & Kulturcenter

600 meter

Indkøbsmulighed (SuperBrugsen)

17 kilometer

Silkeborg centrum

Oplev lejeboligerne med dine egne øjne - bestil en fremvisning

Hvis du gerne vil se nærmere på en af boligerne, står vi klar til at give dig en fremvisning efter aftale. Du kan bestille en fremvisning ved enten at ringe til os på tlf. 25 850 850 eller ved at udfylde formularen herunder.

Velkommen til Ans – en lille by med store oplevelser

Ans er en charmerende lille by i hjertet af Midtjylland imellem Silkeborg og Viborg. Med sin idylliske beliggenhed omgivet af smukke naturområder ved bredden af Tange Sø, byder Ans på en hverdag med ro og harmoni i højsædet.

Trods sin beskedne størrelse byder Ans med sine 1.900 indbyggere på storslået natur og en overflod af lokal charme og et stærkt fællesskab. Byen er kendetegnet ved sit venlige og imødekommende lokalsamfund, hvor naboer stadig hilser på hinanden og deler historier over en friskbrygget kop kaffe. Det tætte sammenhold skaber en tryg og hyggelig atmosfære, der gør det let at føle sig hjemme.

Området omkring Tange Sø er hjemsted for omkring 17.000 mennesker, hvoraf de fleste jævnligt besøger Ans og er med til at skabe et aktivt foreningsliv med fodbold, håndbold, badminton, svømning, motionscenter, søsport, esport og meget mere. Derudover byder Ans også på moderne bekvemmelighederne med et godt udvalg af lokale butikker og offentlige transportforbindelser til større byer som Silkeborg, Aarhus og Viborg.

Enestående natur og outdoor aktiviteter
En af de største fordele ved at bo i Ans er utvivlsomt den fantastiske natur, der omkranser byen. Danmarks største kunstige sø, Tange Sø, er lige udenfor døren og giver rig mulighed for at udforske og nyde udendørslivet. Mange af byens indbyggere nyder at gå ture langs Gudenåen, fiske i det klare vand eller bare nyde en stille stund i naturen og lade tankerne flyde hen.

Ved søens bred finder du byens marina for motorbåde og sejljoller, der giver adgang til fuldt ud at gøre brug af den 540 hektar store sø. Hvert år i august er området vært for Tange Sø Festival, hvor prominente danske musiknavne er med til at skabe en festlig stemning for folk i alle aldre.

Ans er en skjult perle i det midtjyske, hvor den fredelige landsbyidyl kan danne ideelle rammer for et stille familieliv med alle de moderne nødvendigheder, men uden storbyens hektiske tempo. Med sin smukke natur, indbydende atmosfære og stærke fællesskab er det ikke svært at forstå, hvorfor så mange vælger at kalde Ans for deres hjem.

Dyk ned i detaljerne om lejeboligerne på Søndermarkstoften

Her kan du finde mere information om de forskellige boligtyper, byggematerialerne og boligområdet.

Søndermarkstoften 30, 8643 Ans

Rækkehus

90 m²

3 værelser

Indflytningsdato

01-05-2024

Husleje

8.140,-/md.

Depositum

3 måneders husleje

Forbrug

Afregnes direkte med forsyningsselskabet

Terrasse

Ja

Husdyr

Ja, op til 2 stk.

Interesseret? Kontakt os på tlf. 25 850 850 eller e-mail mail@gmbejendomme.dk

Søndermarkstoften 52, 8643 Ans

Rækkehus

113 m²

4 værelser

Indflytningsdato

01-05-2024

Husleje

8.900,-/md.

Depositum

3 måneders husleje

Forbrug

Afregnes direkte med forsyningsselskabet

Terrasse

Ja

Husdyr

Ja, op til 2 stk.

Interesseret? Kontakt os på tlf. 25 850 850 eller e-mail mail@gmbejendomme.dk

Bestil fremvisning

Her kan du bestille en fremvisning af en eller flere af vores boliger. Du vil blive kontaktet med mulige tidspunkter for en fremvisning, når vi har modtaget din henvendelse.

Kom til Åbent hus

Hvis du gerne vil se nærmere på vores boliger, er du meget velkommen til at kigge forbi til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Her vil der være rig mulighed for at tage et kig indenfor i flere af vores boligtyper og vores udlejningsassistenter står klar til at svare på dine spørgsmål om boligerne.

Tusindfryd, Silkeborg

torsdag d. 11. april kl. 14-16
torsdag d. 18. april kl. 14-16
torsdag d. 25. april kl. 14-16

Gartnerbakken, Hedensted

onsdag d. 10. april kl. 14-16
onsdag d. 17. april kl. 14-16
onsdag d. 24. april kl. 14-16

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 850 850 eller ved at sende os en e-mail på mail@gmbejendomme.dk.